Шимшир – Buxus

150

Buxus или народски Шимшир

Прекрасна земзелена декоративна грмушка која често се користи во модерните градини како жива ограда.

За површина од 5 метри потребни се 12 шимшири.

Со купени 10 добивате гратис 2 шимшира.
Цена за 10+2 гратис: 1000денари

Категорија