Еунимус

250

Толерантна на секаков вид почва.
Даваат боја и текстура на вашата градина.
Лесно прилагодливи на кроење и шишање.
Бараат сончева позиција но толерантни се и на сенка.
Моментална висина: 30см+

Категорија