Роза од Ерихон

650

Ви ја претставуваме прекрасната и единствена Роза од Ерихон, позната и како Растението воскресение.

Оваа пустинска роза има извонредна способност да преживее долги периоди на суша со виткање во топка и мирување
додека водата повторно не биде достапна.

Категорија

Кога ќе ја внесете розата од Ерихон во вашиот дом, не добивате само растение, туку и дел од еластичноста и приспособливоста на природата.

Само додадете вода и гледајте како растението се расплетува и оживува пред вашите очи.

Тоа е симбол на надеж, потсетник дека дури и во најтешките времиња, секогаш постои шанса за раст и обновување.

Не само што е фасцинантно да се види како растението се враќа во живот, туку се верува дека има и духовни и лековити својства во некои култури.

Розата од Ерихон е исто така растение кое не бара посебна нега и лесна е за одржување, што го прави совршено растение за оние кои се нови во градинарството или имаат зафатен распоред.

Додадете го ова уникатно и значајно растение во вашиот дом или подарете го на некој близок.

Розата од Ерихон сигурно ќе биде почеток на разговор и симбол на надеж во секоја просторија.

Не ја пропуштајте можноста да ја поседувате оваа уникатна роза денес!

Количините се ограничени!