Контакт

Контактирајте не!

Изберете го вашето омилено бонсаи или растение, ние ќе ви го доставиме до вашиот дом!

Детали

Адреса

Горно Лисиче 188, Аеродром, Скопје
Спроти црквата Петар и Павле во Горно Лисиче

Телефон

Испрати ни порака